30 / 04 / 2024

1 Nisan 2022 altın fiyatları! Altın fiyatları bugün kaç lira oldu?

1 Nisan 2022 altın fiyatları! Altın fiyatları bugün kaç lira oldu?

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları bugün kaç lira oldu?Dün 1922 dolardan güne başlayan altının ons fiyatı 1941 dolar seviyesine yükselirken gram altın 922 lira oldu. Peki bugün altın fiyatları ne oldu?



Milyonların yakından takip ettiği altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 1937 dolardan güne başlarken gram altın 919 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki, altın fiyatları kaç lira oldu? 1 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

Birikim yapmak ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Ons altın dün Rusya Lideri Putin'in açıklamalarından sonra 1941 dolar seviyesine kadar yükselirken bugün güne 4 dolar kayıpla başladı. Gram altın ise güne 919 lira seviyesinde başladı. 

 1 Nisan 2022 altın fiyatları! Altın fiyatları bugün kaç lira oldu?

ALTIN DEĞER KAZANDI

Dün Rusya lideri Putin,  Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak.'' açıklamalarının ardından 1922 dolar olan altının onsu atak yaparak 1941 dolar seviyesine yükselirken güne 4 dolar değer kaybıyla başladı. Öyleyse altın fiyatları 1 Nisan 2022 ne oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın bugün kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön