30 / 04 / 2024

10 Eylül 2021 altın fiyatları!

10 Eylül 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları, binlerce yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? sorusunun yanıtını arıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu?



Altın fiyatları haftanın son işlem gününde, ons altının etkisi ile dalgalanmaya devam ediyor. Dolar kurundaki ani iniş çıkışlar ve ons altının düşüşü altın fiyatlarının yönünü belirlemede etkili oluyor.  Peki, bugün çeyrek altın, gram altın kaç TL? 

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; haftanın son işlem gününde altın fiyatları yatırımcısı tarafından takip ediliyor. Ons altın bin 802 dolara düşüşü diğer altın fiyatlarınıda bu oranda şekillendirdi. İşte 10 Eylül 2021 altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Uzun zamandır 500 lira seviyesini geçemeyen gram altın bugün an itibarıyla 489 liradan satışa sunuluyor.

 10 Eylül 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Haftanın son işlem gününde çeyrek altın 800 liranın üzerindeki konumunu korumaya devam ediyor. 808 liradan satışa sunulan çeyrek altın 795 liradan geri alınıyor.

 10 Eylül 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son zamanlardaki artışlarla beraber hem 3 bin lira barajını aşan  Cumhuriyet altını bugün 3 bin 165 liradan alınırken 3 bin 219 liradan da satışa sunuluyor. 

 10 Eylül 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön