18 / 09 / 2024

10 inşaat şirketine ihale yasağı!

10 inşaat şirketine ihale yasağı!

40 firmaya kamu ihalelerine katılma yasağı getirilirken bunlardan 37´si Milli Savunma Bakanlığının açtığı ihalelere katılan firmalar




Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre, İçişleri Bakanlığı, İrfan Kaya´nın 6 ay süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

Sağlık Bakanlığı, Kardeşler Petrol Nakliye İnşaat Temizlik Toplu Yemek Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti, Eras Petrol İnşaat Taahhüt İthalat-İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Ömer Nas´ın 1 yıl süreyle, Doruk Medikal Ltd. ŞTİ´nin 6 ay süreyle kamu ihalelerine katılmasına yasak koydu.

Milli Savunma Bakanlığı, Salim Cömert´in, Polat Çorap Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Bayram Kekeç´in, Kursal İnş. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti.´nin, Kara Gıda ürünleri İnş. Temz. Nak. ve Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Murat Kara´nın, Mega Medikal Kimya Eğitim ve Araştırma San. Tic. Ltd. Şti.´nin 6 ay, Semih Şahinoğlu, Şahin Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., ÖZPAR Otom. San. ve Tic. Ltd. Şti., TTAF Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. ve E.M.N. Motorlu Araçlar Gıda İnş. Teks. İç ve Dış San. Tic. Ltd. Şti.´nin de 1 yıl süreyle kamu ihalelerine katılmasına yasak getirdi.

Milli Savunma Bakanlığının 1 yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladığı şirketlerin isimleri ise şöyle:

"Emenler Isıtma Soğutma İnş. Nak. Pet. Ürnl. San.ve Tic. Ltd. Şti., Dost Nak. Madencilik İnş. Güv. Temz. ve Yemek Hiz. Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Ömer Muhtar Aşut, Makrotek Elektronik Ltd. Şti. ve ortağı Şafak Dağkılıç, AK-Ofis Petrol Ürünl. Otom. Oto Bakım Servis İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Gökhan Atıcı, Nilser Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti., Ömer Bircan, Yusuf Yalçın, Olgaç Bavbek, Tolga Özbek, Dilek Ehlidil, Şahin Otomotiv San. ve Tic. A.Ş., TEBA Endüstriyel Maddeler İç ve Dış Tic. ve San. Ltd. Şti. ve ortağı Şule Baba, Argen Yazılım Medikal Elektronik Makina Temel Tüketim Ürünleri Tic. ve San. Ltd. Şti., Kumkaya Makina Gıda Teks. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Bedir Yükçü, Bülent Ünverdi, Ereğli Teks. Turz. San.ve Tic. A.Ş., VİK-AL Hizmetleri Tıbbi Malz. Turizm. İnş. Gıda Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Atilla Deylemi, MED Grup Medikal Dış Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Ömer Çolak, MEDAS Petrol Mimarlık İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Mehmet Şevket Arslanoğlu, Ramazan Akkurt ve Asuman Akçal, Gülsev Gıda İnş. Temz. Ürünl. Madencilik Nak. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. ve ortağı Şahin Sökmen."

Milli Eğitim Bakanlığı da, Şah-İmar Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Ahmet Yılmaz´ın kamu ihalelerine 1 yıl süreyle katılmasını yasakladı.


Geri Dön