11 / 05 / 2024

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

10 Kasım’da kargoların çalışma durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki 10 Kasım’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı? İşte detaylar!



10 KASIM KARGOLAR ÇALIŞIYOR? YARIN KARGOLAR AÇIK MI?

10 Kasım resmi tatil sayılmadığı için Kargo şirketleri de çalışmalarına aynı şekilde devam edecek. Tüm kargo şirketleri normal mesai saatleri ve kargo dağıtım işlemlerini sürdürecektir.

YARIN BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI? 10 KASIM’DA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

Tüm bankalar yalnızca hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olurlar ve herhangi bir işlem yapılmamaktadır. 10 Kasım’ın resmi tatiller sayılmadığı yer almaması sebebi ile yarın bankalar açık olup, işlemlere devam edeceklerdir. Yani 10 Kasım 2022 Perşembe günü banka şubelerinden işlem gerçekleştirilebilecek.

Aynı şekilde noterler, PTT’ler, kargolar, eczaneler, hastaneler ve diğer kamu kurumları da açık olacaklardır.

Resmi tatiller içerisinde 10 Kasım yer almıyor. Bundan dolayı bankalar ve diğer kamu kurumları normal çalışma saatleri içinde hizmet vereceklerdir. Okullar tatil olmaz ama düzenlenen törenler ile Ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk anılacak. Atatürk’ün gözlerini yumduğu saat yani 09:05’te birçok kurumda siren sesleri ve saygı duruşu ile anma töreni yapılacak.

10 KASIM YARIM GÜN MÜ?

Bu yıl 10 Kasım perşembe gününe denk geliyor. 10 Kasım Perşembe günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olduğu için Mustafa Kemal Atatürk anılacak. 10 Kasım tarihi resmi tatil sayılmıyor. 10 Kasım resmi tatil olmadığı için okullarda tatil durumu olmayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan çalışma ve iş takviminde 10 ile 16 Kasım tarihleri arasından Atatürk haftası sebebi ile çeşitli etkinler düzenlenecek. Bununla birlikte günümüze kadar 10 Kasım tarihi hiçbir zaman tatil olmamıştır.

10 KASIM 2022 OKULLAR, POSTANE, ECZANE, NOTER, BANKA, PTT AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

10 Kasım resmi tatil olmadığı için tüm hastane, postane, eczane, noter, banka, adliye ve PTT gibi kurum ve kuruluşlar tam gün hizmet verecektir.

Ekmeğe zam gelecek mi? Ekmek ne kadar olacak?

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

Kiracı son ay kira öder mi?


Geri Dön