28 / 04 / 2024

10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 

10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 

LG 8 programlı bulaşık makinesinin fiyatını merak edenler için, QuadWash teknolojisine sahip bulaşık makinesi 10 bin TL indirimle Carrefursa'da satışa çıktı. Peki LG Quadwash Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?



10 Yıl Motor Garantili LG Quadwash Bulaşık Makinesi nde 10 bin TL indirim fırsatı! İşte LG 11 Mart 2023 fiyat listesi 
Gelişmiş teknolojiye sahip LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ve 3 sepetli oluşu ile dikkat çekiyor. İndirimli fiyatıyla herkesi heycanlandıran LG bulaşık makinesi aynı zamanda 10 yıl motor garantisiyle de tüketiciyi çekmeyi başarıyor. 

LG DFC425FP Quadwash Bulaşık Makinesi Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile geliştirilen multi-motion yıkama kolları, optimize edilmiş yoğunluk kademelerinde güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik sunar. Gelişmiş yıkama kolları suyu her yana püskürterek yıkanan alanı 30% arttırır.

LG Quadwash Bulaşık Makinesi 14 kişilik kapasitesiyle 8 farklı program kullanarak kirli bulaşıkları sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde üstün performans sunarak temizler. Acil zamanlarınızda hızlı bir yıkamaya ihtiyacınız varsa LG bulaşık makinesinin 59 dakikalık Turbo Program seçeneğini seçip, bulaşıklarınızı hızlıca yıkayabilme imkanı sunar.

Çalışma esnasında kolaylıkla ayarlanabilen bulaşık makinesinin 3 sepetli oluşu sayesinde raf sistemi bulaşıklarınızı servise hazırlamak için karşılaşabileceğiniz her türlü zorluğu yener. Büyük tencereler, uzun bardaklar için uygun alanı oluşturulmuş olur.

Çift Bölge Yıkama teknolojisi aşırı kirli tencere ve tavalarınızı güçlü bir su ayarı ile yıkarken hassas bulaşıklarınızı nazikçe yıkar. Bu teknoloji üst ve alt raflarda püskürtme yoğunluğunu değiştirmenize yardımcı olur. LG’nin basitleştirilmiş motoru, geleneksel motorlara göre daha sessiz bir şekilde çalışarak yıkama esnasında gürültü oluşmasını engeller. Cihaz aynı zamanda kullanıcalara enerji tasarrufu sağlar.

Peki LG Quadwash Bulaşık Makinesi'nde yer alan DirectDrive motorunun işlevi nedir? LG bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön