28 / 04 / 2024

1000 komiser yardımcısı alınacak! PAEM komiser yardımcısı alım şartları nedir?

1000 komiser yardımcısı alınacak! PAEM komiser yardımcısı alım şartları nedir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi alım duyurusu yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 75’i kadın, 925’i erkek aday olmak üzere komiser yardımcılığı adaylığına toplamda 1.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar..



Polis Akademisi Başkanlığı tarafından güncel duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuru kapsamında Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 7. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi için Emniyet mensubu Polis Memurları arasından 75’i kadın, 925’i erkek aday olmak üzere komiser yardımcılığı adaylığına toplamda 1.000 öğrenci alımı yapılacağı belirtildi. 

Peki, komiser yardımcısı alımı ne zaman yapılacak? Komiser alımı şartları nelerdir? İşte tüm detaylar.. 

1000 komiser yardımcısı alınacak! PAEM komiser yardımcısı alım şartları nedir?

Komiser yardımcısı alımı ne zaman yapılacak?

Komiser yardımcısı alımına dair net bir tarih henüz açıklanmadı. Alıma ilişkin güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön