18 / 05 / 2024

12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 12 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 12 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte detaylar!



EVDE BAKIM MAAŞLARI 12 EYLÜL PAZARTESİ YATTI MI?

Evde bakım maaşı yatan iller 12 Eylül 2022 hakkındaki aramalar hızlandı. 12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller tek tek sorgulamaya başlandı. Bakıma muhtaç, hasta veya yaşlı bir kişiye evde bakımları üstlenen kişiler için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak evde bakım maaşı verilmektedir.

Evde bakım maaşı yatan iller 12 Eylül 2022 liste belli oldu mu? İşte 12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hakkında merak edilenler…

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 12 EYLÜL 2022 GÜNCEL LİSTE AÇIKLANDI MI?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evde bakım maaşını her ayın 15'i ile 31'ü arasında hesaplara geçmektedir.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI

Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulanıyor. TC kimlik numarası ve E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama kısmına "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve butona tıklayın. Ardından açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin hemen altında tüm detaylara yer veriliyor.

SMS İLE EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliği de kullanılabilir. Ziraat Katılım Bankası ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibinde bulunulabilir.  Mesaj göndererek 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından verilir. Bakım ödemesinin yanı sıra yaşlının kendisine de maaş veriliyor. Bu maaş için de bazı şartların yerine getirilmelidir. Yaşlılığından dolayı herhangi bir işte çalışamayan ve geliri olmayan kişilere bağlanan maaş halk arasında 65 yaş aylığı olarak anılmaktadır.

Dolar bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Altın bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 12 Eylül Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön