Ekonomi

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!Kurban Bayramı dolayısıyla kapanan noter, kargo ve bankaların tekrar ne zaman hizmet vereceği araştırılıyor

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? vatandaşlar sormaya başladı. Kurban Bayramı dolayısıyla kapanan noter, kargo ve bankaların tekrar ne zaman hizmet vereceği araştırılıyor.

İşte merak edilen detaylar…

PTT BUGÜN AÇIK MI, KAPALI MI?

Kurban Bayramı, bu sene 9 Temmuz Cumartesi gününe denk geldi ve 12 Temmuz Salı günü sona erdi. Kurban Bayramı'nda kargo firmalarının çalışmalarına genellikle ara verdiği bilinirken bayram sonrası çalışma saatleri merak konusu oldu. Bayram tatilinin 15 Temmuz ile birleştirilerek 9 güne çıkarılması nedeniyle ''PTT ve PTT kargo açık mı?'' sorusu, gündemde yer alıyor. Bayram sonrası PTT kargo çalışma saatlerine ilişkin detaylar…

13 TEMMUZ 2022 PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU, DAĞITIM YAPACAK MI?

PTT ve PTT Kargo, 9 günlük tatil sonrasında hizmet vermeye başlayacak. Yani PTT, 13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe günleri de kapalı olacak ve tekrardan PTT kargolar 18 Temmuz Pazartesi günü çalışmaya başlayacak.

NOTERLER YARIN AÇIK MI? 14-15 TEMMUZ NOTERLER ÇALIŞIYOR MU?

Noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. Kurban Bayramı resmi tatil olduğu için bayram boyunca noterler çalışmayacak. Tekrardan 18 Temmuz Pazartesi günü ise tam gün hizmet vermeye başlayacak.

BUGÜN BANKALAR AÇIK MI?

9 günlük tatil idari izin olarak verildiği için özel sektörde geçerli olmayacak. Özel bankalar 13-14 Temmuz tarihinde açık olacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması sebebiyle 15 Temmuz tarihinde bankalar tekrar kapalı olacak. Bankalar genel olarak hafta içi 09.00-17.00 arasında hizmet veriyor.

14-15 TEMMUZ BANKALAR AÇIK MI? BANKALAR YARIN ÇALIŞIYOR MU?

Kurban Bayramı tatili kamu çalışanlarına 9 gün olup özel şirketlerde bu durum değişiklik göstermektedir. Bu nedenle Bankalar 13 ve 14 Temmuz'da açılacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması sebebiyle yeniden kapalı olacak. Bankaların çalışma saatleri genel olarak 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında çalışılıyor.

Yağ fiyatlarına zelzele etkisi! 1,2,3,4,5 litre Ayçiçek yağı ne kadar?

13 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatları! Benzine indirim var mı? İşte güncel fiyatlar!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 13 Temmuz Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?