06 / 05 / 2024

14. Kaplıca festivali iptal edildi!

14. Kaplıca festivali iptal edildi!

Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Başkan Oral, bu yıl 14.'sü yapılması planlanan ve aslında Nisan ayından bu yana turnuvalarla devam eden Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali'nin final organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı.



Ilgın Belediye Başkanı H. İbrahim Başkan Oral, bu yıl 14. 'sü yapılması planlanan ve aslında Nisan ayından bu yana turnuvalarla devam eden Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali'nin final organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı. 


Millet olarak bir takım hassasiyetlerinin diğer milletlere göre daha fazla olduğunu söyleyen Başkan Oral, öncelikle 13 Mayıs'ta ülkemize tarifi imkânsız acılar yaşatan Soma Maden Ocağı kazasında yaşamını yitiren 301 madencimizin hatıralarına hürmeten, ardından da yaklaşık bir aydır, bütün dünyanın gözünün önünde, çoluk, çocuk, yaşlı, sivil ayırt etmeyen İsrail katliamında hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimizin ve bütün Türk İslam coğrafyasında acı, zulüm ve gözyaşı hâkim iken bizim festival yapmamızın milletimizin insani ve manevi değerleriyle bağdaşmadığını düşünüyor ve bu sebepten bu yıl yapılmasını planladığımız festival etkinlerini, Sünnet ve toplu nikah Merasimi hariç, iptal ediyoruz dedi.


Anadolu'da Bugün


Geri Dön