19 / 05 / 2024

14. Kaplıca festivali iptal edildi

14. Kaplıca festivali iptal edildi

Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Başkan Oral, bu yıl 14.'sü yapılması planlanan ve aslında Nisan ayından bu yana turnuvalarla devam eden Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali'nin final organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Ford Transit Van Nisan zammı merak ediliyor! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Transit Van, geniş yükleme kapasitesi sunar ve farklı boyutlarda ve şekillerdeki yükleri taşımak için uygun alan sağlar. Ayrıca, Van'ın yüksek tavan seçeneği sayesinde, yüksek nesneleri de taşıyabilirsiniz. 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Zen'de yüzde 50'ye varan indirim! 3 Taksit! İşte Zen pırlanta bileklik 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Zen'de yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta bileklikler satışa çıkarıldı! Ayrıca 3 taksit fırsatı da sunuluyor. Peki, Zen Pırlanta'da pırlanta bileklikler kaç TL? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

iPhone 14 Media Markt'ta ön satışta! Eski telefonu getirene inanılmaz fiyat! İşte 18 Eylül 2022 tarihli fiyat listesi

Mediamarkt geçtiğimiz günlerde uluslararası arenada lansmanı yapılan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’i ön satışa açtı. Ayrıca Mediamarkt’ta 23 Eylül’e kadar, eski telefonunu getirenler iPhone 14’ü 16.999 TL’den başlayan fiyatlarla alabilecek. 

Schafer’de 3 al 2 öde kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak ürünleri markası Schafer, bir çok ürün grubunda avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Birçok üründe indirime giden Schafer, ayrıca 3 al 2 öde kampanyası ile de cazip fırsatlar snuyor. İşte Schafer’in 14 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 için tarih açıklandı! Çentik kaldırılıyor mu? İşte detaylar…

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone serisini tanıcağını etkinlik için tarih verdi. Apple’ın 7 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı etkinlikte iPhone 14 serisinin yanı sıra  yeni akıllı saatini ve kablosuz kulaklığını da tanıması bekleniyor.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

14.5 milyar liralık destek! Kimse işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanlığı 2022 Yıllık Programı kapsamında kırsal kalkınma kapsamında gençlere ve kadınlara fırsat yaratmak amacıyla 3 yıllık dönemde destek programlarına 14,5 milyar lira aktarılacağı bildirildi. Ayrıca küçük işletmelere de destek verilmeye devam edilecek.

Çamlıca Kulesi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. 369 metre uzunluğundaki kule, 29 Mayıs Cumartesi saat 14:00'te resmen açılacak.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

14. Kaplıca festivali iptal edildi Haberi

14. Kaplıca festivali iptal edildi

Ilgın Belediye Başkanı H. İbrahim Başkan Oral, bu yıl 14. 'sü yapılması planlanan ve aslında Nisan ayından bu yana turnuvalarla devam eden Kaplıca Sağlık Kültür ve Turizm Festivali'nin final organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı. 


Millet olarak bir takım hassasiyetlerinin diğer milletlere göre daha fazla olduğunu söyleyen Başkan Oral, öncelikle 13 Mayıs'ta ülkemize tarifi imkânsız acılar yaşatan Soma Maden Ocağı kazasında yaşamını yitiren 301 madencimizin hatıralarına hürmeten, ardından da yaklaşık bir aydır, bütün dünyanın gözünün önünde, çoluk, çocuk, yaşlı, sivil ayırt etmeyen İsrail katliamında hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimizin ve bütün Türk İslam coğrafyasında acı, zulüm ve gözyaşı hâkim iken bizim festival yapmamızın milletimizin insani ve manevi değerleriyle bağdaşmadığını düşünüyor ve bu sebepten bu yıl yapılmasını planladığımız festival etkinlerini, Sünnet ve toplu nikah...