28 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler yok satıyor

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler yok satıyor

19 Eylül Pazartesi günü altın bilezik fiyatları düşüşe geçti. 14,18 ve 22 ayar bilezik almak isteyenler bileziklerin fiyatlarını araştırıyor İşte 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları 19 Eylül 2022...



Şerife Aydın

Haftanın ilk işlme gününde altın bilezik fiyatları düşmeye başladı. Altın bilezik fiyatları düşüşe geçerken bu fırsatı kaçrımak isteyemeler bilezik almaya başladı. Öte yandan yatırımcılar ve bilezik almak isteyenler 19 Eylül Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? sorularının cevaplarını araştırıyor.

19 Eylül 2022 Pazartesi günü 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatkarı ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar bilezik fiyatlarını merak ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön