22 / 05 / 2024

1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.




1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON YALITIM BOYA VE TADİLAT İŞLERİ   a.İzolasyon malzemeleri alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu ,dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin toptan ve perakende alımı, satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. d.Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak. e.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. f.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. g.Dekorasyonla ilgili; boya,parke ve cam cila,duvar kağıdı,halıfleks,asma tavan-kartonpiyer,fayans-kalebodur,su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. h.Her nevi yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izolasyonu işlerini yapmak,gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon ve izolasyon  işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele portati ve şantiye binası imal etmek ve bunları kiralamak,kiraya vermek ve satmak. ı.Şirket konusu içindeki inşaat dekorasyon izolasyon vede boya işleri gibi hizmetlerini kendi ekipleri ile yapabileceği gibi bunları kısım kısım yada tamamen taşeronlara ihale sureti ile yaptırabilir.



Geri Dön