21 / 07 / 2024

Engin Karasu

Engin Karasu

1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Volkan Engin kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Engin kimdir? Volkan Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Engin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısı için yaz başında evlenen oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evine konuk oldu.

Karasu için Islah İmar Planı hazırlanmalı!

Sakarya Karasu turizmle gelişiyor, yazlık konut yapılaşması hız kesmiyor. EVA Gayrimenkul'ün Sakarya Karasu ilçesinde gerçekleştirdiği araştırma, beldede hızla gelişen yazlık konut piyasasını gözler önüne seriyor.

Engin Altan Düzyatan Londra'dan 300 bin sterline ev aldı!

Engin Altan Düzyatan, anne olmak için gün sayan Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Ünlü oyuncu, eşine Londra'dan 300 bin sterline daire aldı.

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi'de daireler 75.000 TL’ye!

Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Alanı hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Sahil Parkı törenle açıldı!

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılışı törenle yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon projesi törenle açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi açılış törenine katıldı. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Çoş'ta katıldı.

Karasu Limanı'nın inşaatı Ağustos'ta başlayacak!

Ulaştırma Bakanlığı 13’ncü Bölge Müdürlüğü Kontrol Amiri Erdem Öncebe, İl Koordinasyon Kurulu’nda, Karasu Liman inşaatının Ağustos ayında başlayacağını ve yıl sonuna kadar biteceğini söyledi.

Karasu Plaj Caddesi yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu'nun Plaj Caddesinde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, 500 metre uzunluğundaki arteri yeni yüzüne kavuşturduklarını söyledi.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde son durum ne?

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “25 bin metrekarelik alanda hayat bulan projenin tamamlanmasıyla kuzey sahillerinin yıldızı parlamaya devam edecek” dedi

Sakarya Karasu'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya Karasu'da bulunan eski Zirai Donatım Kurumu İdare Binası, Lojman ve depoların bulunduğu arsa Sakarya satış memurluğu tarafından 7 Ağustos 2015 günü saat 15:-15:05 arası açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi ne zaman bitecek?

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Toçoğlu, “Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölgede başlattığımız altyapı çalışmaları tamamlandı" dedi.

Engin Karasu Haberi

Engin Karasu


1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karasu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


1453 İzolasyon Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON YALITIM BOYA VE TADİLAT İŞLERİ   a.İzolasyon malzemeleri alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu ,dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin toptan ve perakende alımı, satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. d.Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak. e.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. f.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. g.Dekorasyonla ilgili; boya,parke ve cam cila,duvar kağıdı,halıfleks,asma tavan-kartonpiyer,fayans-kalebodur,su ve elektrik...