09 / 05 / 2024

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...



15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi'nde Rusya, İran, Avrupa ve  Körfez ülkelerinden gelen alıcı ve yatırımcılar bir araya gelecek. Türkiye'nin satış odaklı fuarı, yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım-geliştirme fuarı olarak dikkat çekiyor. 

Türkiye'nin en etkin gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 2023, B2B - B2C ve Talks alanlarında yapılacak. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart ta! 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi'ne, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, KOSGEB, Hilton İstanbul, REIDIN, Düşler Atölyesi, Bloomberg gibi kurumlar katkıda bulunuyor. 

Fuar, 5174 sayılı Kanun kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde gerçekleştirilecek. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart ta! 

Gayrimenkul sektörü kapsamında alıcılar ve yatırımcıların bir araya gelebilmesi için sık sık fuarlar düzenleniyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul da 26 Nisan tarihinde kapılarını açacak. Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2023'te 45'inci yaşını kutlayacak. 

Türk yapı sektörünün en uzun süredir gerçekleştirilen fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bölgedeki en etkili iş platformu olmasına ek olarak; hem yerel hem de yabancı katılımcılar için alıcılara, karar vericilere ve kanaat önderlerinden meydana gelen oldukça hedefli bir kitleye ulaşmaya imkan sunan ana bir platform görevini de üstleniyor. 

İstanbul'da ofis boşlukları azaldı! Kiralar yükselişe geçti!

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!


Geri Dön