17 / 05 / 2024

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...



15 Temmuz Mahallesi’nde yapımı tamamlanan konut teslimleri geçtiğimiz ay başladı.  2 bin 108 konutun yer aldığı ve teslimlerin etap etap gerçekleştirildiği Esenler 15 Temmuz Evleri projesinin teslim tarihleri de merak ediliyor ve araştırılıyor.

Blok blok teslim edilen 15 Temmuz Evleri projesinde 1. ve 2. Etap hak sahiplerine teslim edilirken, 4. Etap'ın ise yarısı sahiplerine teslim edildi. 15 Temmuz Evleri site yönetiminden aldığımız bilgilere göre, söz konusu projenin teslimlerinin Eylül ayı içerisinde planlı bir şekilde tamamlanması planlanıyor. 

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

Binlerce ailenin yüzünü güldüren 15 Temmuz Evleri, Esenler ilçesinin 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alıyor. 

Esenler Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu projenin daire teslimleri, Belediye ile olan, tüm işlemleri bitiren hak sahiplerine yapılacak. Teslim işlemine başlamadan önce, site yönetimine demirbaş bedelinin ödenmesi gerekiyor. Söz konusu konut teslimleri randevu sistemiyle gerçekleştirilecek. 

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümde son nokta! O tarihte Cumhurbaşkanı teslim edecek!


Geri Dön