28 / 04 / 2024

Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Firma: Gül İnşaat

Proje: Eyüp Park

Konutların 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Temmuz ayı içerisinde deniliyor. Projede satış süreci devam ediyor...



Ödemelerde banka kredisi kullanılan Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Toplam 16 bin metrekare alan16 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Eyüppark Konutları,  Gül İnşaat  imzasıyla, İstanbul Eyüp'te hayata geçiriliyor.


Dairelerin fiyatlarını 190 bin TL'den başladığı Gül İnşaat Eyüp Park'ın sosyal alanları arasında; kapalı otopark, sinemalar, alışveriş alanları, hipermarket ve teknomarket bulunuyor. 


Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek?


Konutların satışlarına devam edilen Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak 1 yıl sonra deniliyor. Projede 329 adet daire yer alıyor. 


Eyüppark Rezidans lokasyon olarak; Levent'e 12 kilometre, havaalanına ile 20 kilometre, E-5'e 6 kilometre, Maslak'a 10 kilometre ve TEM'e 2 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Eyüp Park Evleri ne zaman teslim edilecek sorusuna Temmuz 2015 cevabı veriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 34 metrekare ile 176,5 metrekare arasında değişiyor. 


Eyüp Park Evleri satış ofisi telefon: (0212) 627 99 99

Web adresi: www.eyuppark.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön