17 / 05 / 2024

16 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

16 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.248 liradan satılıyor. 16 Nisan 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Nisan altın fiyatları!



GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

1.200 lira barajının üstünde yer alan gram altın ons altındaki değişimin etkisiyle 1.248 liradan satışa sunuluyor.

ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR, SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

Altın yatırımcısının en sık tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altın bugün 2.138 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 2.173 lirada bulunuyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden cumhuriyet altını ise bugün 8.793 liradan geri alınırken 8.926 liradan da satışa sunuluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön