29 / 04 / 2024

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR'dan 81 ilde istihdam fırsatı

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR'dan 81 ilde istihdam fırsatı

İŞKUR, Türkiye'nin 81 şehrinde kamu ve özel sektöre personel alımlarının sürdüğünü ilan etti. İş arayanların ilk başvuru yaptığı ve Türkiye'de istihdam edilmek isteyen vatandaşlara aracılık yapan İŞKUR için farklı pozisyonlarda iş olanakları sunulacak.



İŞKUR'un iş arayanlara iş imkanları sunmaya devam ettiği ve bu aşamada adaylara kolaylık sağladığı söylenerek, iş başvurusu yapmak isteyenlerin İŞKUR'un resmi internet sitesini ziyaret etmeleri ve kayıt işlemlerini bitirmeleri önerildi.

İŞKUR (Türkiye İş Kurumu), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren bir kamu kurumudur. İŞKUR'un temel amacı, Türkiye genelinde istihdamı artırmak, işsizliği azaltmak ve iş gücü piyasasının düzenlenmesine katkıda bulunmaktır.

18-45 yaş arası iş arayanlara müjde! İŞKUR dan 81 ilde istihdam fırsatı

İŞKUR, iş arayanlara iş bulma imkanı sunarken, işverenlere de uygun iş gücü temin etme konusunda destek sağlar. İş arayanlar, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden iş ilanlarına başvurabilir, meslek danışmanlığı hizmeti alabilir ve istihdam programlarına katılabilirler. İŞKUR ayrıca, meslek edindirme kursları ve istihdam teşvikleri gibi önemli hizmetler sunar.

Kaynak: iskur.gov.tr

BİM'de Yoğurt 5 kg 95, Kova Tereyağı 900 gr 159 TL! Sepetler poşetler dolmadan eve gelmeyecek

Tecno Pova 4 Haziran fiyatları ne kadar? İşte 08 Haziran fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 11'e bomba indirim! Carrefour'un Haziran indirimleri büyük ilgi görüyor


Geri Dön