02 / 05 / 2024

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

Son dönemlerde giderek artan petrol fiyatları, benzin, mazot ve LPG’ye de yansımış, akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar gelmişti. 140 dolarlardan 100 dolarların altına kadar gerileyecen Brent petrol fiyatlarının ardından motorin, benzin ve LPG’ye de art arda indirimler geliyor.



Rusya’nın Ukrayna işgali, motorinin tedarikinde yaşanabilecek arz sorunu nedeniyle Brent petrol fiyatları, geçtiğimiz haftalarda rekor üstüne rekor kırmıştı. Arz sıkıntısının yaşanmayacağı ve iki ülke arasındaki müzakere görüşmeleri ile birlikte petrol fiyatları yönünü aşağı çekmişti. 18 Mart 2022 Cuma günü psikolojik sınır olan 100 dolarların da aşağısını gören Brent petrolün ardından motorin, benzin ve LPG fiyatları da gerilemeye başladı.

MAZOT, BENZİN VE LPG’YE İNDİRİM VAR MI?

En son 17 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 Türk lirası, benzinde ise 62 kuruşluk bir indirim daha yapılmıştı.

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

100 doların da altına inen Brent petrol fiyatları, şubat ayı sonundaki seviyelerine kadar geriledi. Petrol fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön