22 / 07 / 2024

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

Son dönemlerde giderek artan petrol fiyatları, benzin, mazot ve LPG’ye de yansımış, akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar gelmişti. 140 dolarlardan 100 dolarların altına kadar gerileyecen Brent petrol fiyatlarının ardından motorin, benzin ve LPG’ye de art arda indirimler geliyor.




EPDK BAŞKANI YILMAZDAN AÇIKLAMA 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısının ardından akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı. 

18 Mart Cuma mazot, benzin ve LPG fiyatları… Benzin ve motorine peş peşe indirim!

Toplantının arkasından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının tekrardan gündeme gelebileceğini bildiren Yılmaz, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşının patlak vermesinin ardından petrol fiyatlarında meydana gelen yükselişle akaryakıt fiyatları tavan yapmıştı. EPDK ile Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışma yaşanmıştı.

Karşılıklı açıklamaların arkasından, EPGİS ile ilgili suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medyadan yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara verme kararı almıştı.

Akaryakıt ürünlerine ilk dev indirim geldi! Fuel oil, kalyak ve gazyağı fiyatları düştü! Sıra benzinde mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön