27 / 04 / 2024

1986 yılında Perpa Ticaret Merkezi'nin temeli atılacakmış!

1986 yılında Perpa Ticaret Merkezi'nin temeli atılacakmış!

1986 yılında Okmeydanı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle S.S. Karaköy Perşembe Pazarı Tüccarları Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'nin ortaklaşa yaptıracağı, Türkiye'nin en büyük iş merkezinin temeli Turgut Özal tarafından atılacakmış.



1986 yılında Perpa Ticaret Merkezi nin temeli atılacakmış!

 

ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK İŞ MERKEZİNİN TEMELİ BAŞBAKANIMIZ SAYIN TURGUT ÖZAL TARAFINDAN ATILIYOR


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'yle S.S. KARAKÖY PERŞEMBE PAZARI TÜCCARLARI TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ'nin ortaklaşa yaptıracakları ticaret merkezinin temel atma törenine onur vermenizi rica ederiz.


11 Mayıs 1986 Pazar. Saat: 11:00


PERPA


TİCARET MERKEZİ SAYESİNDE

İŞ DÜNYAMIZ YENİLENECEK, BÜYÜYECEK, GENİŞLEYECEK



Ülke ekonomisine, ticaret hayatımıza çok büyük katkıları olan PERŞEMBE PAZARI yeni ve çağdaş bir işyeri için, Okmeydanı'ndaki PERPA TİCARET MERKEZİ'nin temel atma töreninde buluşacak...


Sayın Başbakanımız, TURGUT ÖZAL TARAFINDAN iş dünyamız için, yeni atılımların, yeni gelişmelerin temeli atılacak. PERŞEMBE PAZARI işverenleri, çalışanları, işyerleri, işkolları, gelenekleri ile bir arada PERPA TİCARET MERKEZİ'NDE yaşayacak; ülke ekonomisine daha büyük katkılarda bulunacak...


Alt yapısından ulaşıma; sağlık spor ve eğitim tesislerinden bankaya, sosyal tesislere, rekreasyon alanlarına PTT'ye ve ibadet etme olanaklarına kadar her özelliğiyle ülkemizin ve Avrupa'nın en çağdaş, en büyük iş merkezlerinden birinin temeli atılacak.

  

Sahip olmaktan onur duyacağımız, Türkiye'nin yepyeni ticaret şehrinin temel atma törenine bütün kooperatif üyelerimiz, iş arkadaşlarımız ve dostlarımız davetlidir.


Tarih: 11 Mayıs 1986 Pazar saat: 11:00

Yer: Okmeydanı Darülaceze yanı Piyale Paşa Bulvarı.


SINIRLI SORUMLU KARAKÖY PERŞEMBE PAZARI TÜCCARLARI TOPLU İŞ YERİ YAPI KOOPERATİFİ SİTESİ


Milliyet Gazetesi 8 Mayıs 1986



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön