29 / 04 / 2024

1994 yılında Bakırköy için trilyonluk proje!

1994 yılında Bakırköy için trilyonluk proje!

1994 yılında Bakırköy ve çevresine rahat bir nefes aldıracak trilyonluk bir proje uygulamaya girecekmiş. Bakırköy'de Zuhuratbaba Stadı'nın bulunduğu yere modern bir spor kompleksi ve işyerleri yapılacakmış.



1994 yılında Bakırköy için trilyonluk proje!


Bakırköy için trilyonluk proje


Bakırköy ve çevresine rahat bir nefes aldıracak proje uygulamaya giriyor. Zuhuratbaba Stadı'nın bulunduğu alan üzerine modern bir işyeri ile çağdaş bir spor kompleksi yapılacak


Temizliği ve modern görünümü ile örnek ilçelerin başında gelen Bakırköy'ün görünümünü, yeni proje daha da değiştirecek. Zuhuratbaba Stadı'nın bulunduğu alan üzerinde gerçekleştirilecek olan proje ile Bakırköy ve çevresinin rahat bir nefes alacağı belirtiliyor. Bu projedeki en önemli nokta ise, işyeri ile spor kompleksinin altına yapılacak olan otopark.


Projeyi gerçekleştirecek olan Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmaz, ''Yapacağımız proje ile öncelikle otopark sorunu ortadan kalkacak. Çamur ile pislik içerisinde spor yapmaya çalışan Bakırköylü gençlere de bir hediyemiz var. Yapacağımız modern spor kompleksi hiçbir karşılık görmeksizin kendilerine verilecektir. Bu konuda kendilerinden teşekkür mektupları geldi. Böyle bir imkanı da hangi kuruluş verebiliyorsa buyursun'' dedi.


Akşam Gazetesi 24 Aralık 1994



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön