Otomobil

2. el otomobil almak isteyenler dikkat! Taşıt kredilerinde bir ilk! 400.000 TL’ye varan kredi ve esnek ödeme imkanı!

Vakıfbank, 2. el otomobil almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨2. El Taşıt Kredisi Kampanyası¨ ile müşterilerine 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar...el otomobil almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨2

Vakıfbank, 2. el otomobil almak isteyen vatandaşlar için başlattığı ¨2. El Taşıt Kredisi Kampanyası¨ ile müşterilerine yüzde 1,59 faiz oranıyla ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 400.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.

Banka, 2. el taşıt kredilerine getirdiği ön rehin teminatı yöntemiyle araç alım satımını, hem alıcı hem de satıcı için çok daha kolay ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Peki kampanyada hangi ödeme imkanları sunuluyor?

Vakıfbank’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, müşterilere esnek ödeme seçeneği sunulduğu duyuruldu. Buna göre, kredi ödemeleri şu taksitlerle yapılabilecek:

  1. Değişken taksitli
  2. Aylık eşit taksitli
  3. 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli
  4. 3 ayda bir taksitli
  5. Son taksit balon ödemeli

2. el taşıt kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

2. el taşıt kredisi kampanyasına başvurular VakıfBank Mobil ve gass.vakifbank.com.tr üzerinden yapılıyor. Bu krediyle, satış işleminden önce satıcının araç satış bedeli garanti altına alınıyor. Alıcının da taşıt kredisi kullanabildiği yeni sistemde, satış tutarı tescil işleminden sonra satıcının hesabına VakıfBank güvencesiyle aktarılıyor.

Audi A8 fiyatları ne kadar? En ucuz Audi A8 kaç TL! İşte  22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Lüks otomobil sevenler! Bu araba tam size göre: BMW Z4 Roadster! BMW Z4 Roadster 21 Haziran 2022 fiyat listesi!

En ucuz elektrikli araba kaç TL? Elektrikli arabalar ne kadar?