05 / 05 / 2024

2 Temmuz 2021 dolar kuru!

2 Temmuz 2021 dolar kuru!

Dolar kuru haftanın başından itibaren yukarı yönlü işlem gördü. Dolar kuru bu haftayı sakin geçirirken haftayı 8,70'in altında kapatması bekleniyor...



Haftanın başından itibaren 8,70 lira seviyesinde değerlenen dolar kuru, dün piyasaların kapanışına doğru 8,65 seviyesinin altına düştü.

NTV'de yer alan habere göre; haftanın son işlem gününde ise TL dün kaybettiği değerine tekrar kavuştu ve dolar kuru 8,68 liraya yükseldi.  Dolar kuru yüselirken,  Euro/TL ise 10,46 bandında başladığı haftaya  10,30'un altında kapatmaya hazırlanıyor.

 2 Temmuz 2021 dolar kuru!

Haftanın son gününde yurt içinde haziran ayı öncü dış ticaret verileri takip edilecek.  Yurt dışı piyasalarda ise ABD istihdam verileri takip edilecek.

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön