05 / 05 / 2024

200 bin TL’nin altında Renault Clio alma şansını kaçırmayın! İşte detaylar!

200 bin TL’nin altında Renault Clio alma şansını kaçırmayın! İşte detaylar!

Renault Clio sahibi olmak isteyenler 200 bin TL altı ödeyerek bu araca sahip olabilirler. İşte merak edilen detaylar!



Özel üretim Renault Clio araçlar geliyor. Türkiye'de sıfır otomobil ile ilgili yaşanılan problemler ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Araç fiyatları bu denli artarken, otomotiv sektöründe konuşulan bazı iddialar ise herkesi heyecanlandırdı.

RENAULT CLİO ALDIĞI KARAR İLE GÜNDEMDE YER ALIYOR!

Türkiye’de yüksek fiyatlar sebebiyle otomotiv satışları azaldı. Önemli bir pazar alanı olan Türkiye’de yaşanan bu sıkıntıların önüne geçebilmek ve piyasa hakimiyetini sağlamak adına Renault'un özel bir üretim ile birlikte Clio ile Türkiye'de tekrar pazara giriş yapacağını söyleniyor.

Renault markası tarafından gelen bilgilere göre dünya genelinde pazarlama stratejileri ile ilgili bazı değişiklikler yapılıyor. Ucuz araba arayışlarında taleplere yanıt vermeyi planlayan Renault'un vergi ve ÖTV dahil fiyatının 200 bin TL aşağısında olacağı gündemde yer alıyor. Yine gündemde yer alan iddialara göre ucuz fiyata satışı yapılacak olan Renault Clio'da şu ana kadar bilinmiş pek çok özellik sıfırlanacak. Otomobilde herhangi bir özellik kalmayacağı konuşulurken bu noktada ise araçta radyo dahil, çevirmeli cam ve çubuklu ayna iddiaları da gündeme damgasını vurdu. Otomobilde sadece bir USB girişinin yer alacağı söylenirken müzik dinleme ise bu şekilde gerçekleştirileceği söyleniyor.

Türkiye'de ucuz fiyatlar ile satışa başlayacak olan Renault Clio insanları eskiye döndüreceği konuşuluyor. Otomobilin üretiminde eski bir motor tipi kullanılması gündemde yer alırken bu şekilde maliyetinin düşeceği söylenirken araç içerisinde bulunan klima da kaldırılacağı söyleniliyor.  Eski model araçlarda olduğu gibi motorun havasını içeriye veren bir kalorifer sistemi yer alacak. Otomotiv sektörüne düşen bu söylentiler kısa süre içerisinde gündemde uzun süre yankı getireceğe benziyor. Renault Türkiye henüz bu konu ile ilgili yeni bir açıklama yapmadı ancak piyasaya girmesi durumunda ise "yok satacak" terimleri şimdiden kullanılmaya başlandı.

Araç sahipleri zam yağmuruna tutuldu! Bundan sonra daha dikkatli olunmalı! İşte detaylar!

Anne ya da baba ölünce emekli maaşı kime kalır? Ölen anne babanın emekli maaşını kimler alabilir?

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı açıkladı! Emekliler 10-15 bin TL promosyon alabilir!


Geri Dön