09 / 05 / 2024

2006'da emekli ikramiyesiyle 2+1 ev alınırken, şimdi aynı ev için 5 emekli ikramiyesi yetmiyor!

2006'da emekli ikramiyesiyle 2+1 ev alınırken, şimdi aynı ev için 5 emekli ikramiyesi yetmiyor!

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar yeniden gündeme gelirken, 95,2 takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı üzerinden konut fiyatları ve emekli ikramiyeleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte BeyazYakaGiyer'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar uzun zamandır gündemden düşmüyor. Hem ev alacaklar hem de ev kiralayacaklar karşılaştıkları rakamlar karşısında şok oluyor.

95,2 takipçili BeyazYakaGiyer isimli bir hesap X sosyal medya hesabı https://twitter.com/beyazyakagiyer üzerinden konut fiyatları ve emekli ikramiyeleri ile ilgili bir paylaşım yaparak, çok önemli bir noktaya parmak bastı.

BeyazYakaGiyer paylaşımında annesinin 2006 yılında emekli ikramiyesiyle bir sahil kasabasında 2+1 ev aldığını belirterek, "Şimdi aynı ev için 5 emekli ikramiyesi yetmiyor." ifadelerini kullandı.

BeyazYakaGiyer'in paylaşımı şu şekilde:

Annem 2006'da emekli ikramiyesiyle bir sahil kasabasında 2+1 ev almıştı. Şimdi aynı ev için 5 emekli ikramiyesi yetmiyor. Ev fiyatları artmadı, ikramiyenin alım gücü düştü. Bizim nesil ikramiye ve maaş konusunda o nesil kadar şanslı olmayacak. Yatırım yapmamız şart.

Peki vatandaşların bu konu ile ilgili düşünceleri ne? İşte BeyazYakaGiyer'in paylaşımına gelen yorumlar...

9 bankadan peş peşe Nisan 2024 uyarısı geldi! 0 faizli krediler için son 10 gün! İşte banka faizsiz kredi kampanyaları!

Hazır beton fiyatları 3 yılda 3 kat arttı!

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle tam 18 bin TL yatırılıyor!


Geri Dön