05 / 05 / 2024

2015' te teslim edilecek projeler!

2015' te teslim edilecek projeler!

Sektörün 2014 yılını yüzde 5'in üzerinde bir büyüme ile kapanmasının öngörüldüğünü belirten Cafer Kara, "Projelerin lokasyonu ve prim potansiyeline göre değişkenlik göstermekle birlikte 2014'te satışları ortalama olarak en az yüzde 20 artış görüldü.



Satışlar arttı Her yıl ekonominin üzerinde büyüme gerçekleştirerek ekonomiyi güçlendiren sektördeki trendlerin değiştiğini söyleyen Kara, "Artık yalnızca belirli standartlara sahip bir bina inşa etmek değil, çevreyle dost ve sosyal yaşama uygun projeler hayata geçirmek önemli. Sektörde artık tüm ihtiyaçlara cevap verebilen projeler üretiliyor. Nitelikli projelerin oluşması bakımından 2014 önemli bir yıldı. Hem kaliteli konut yapımı hem de konut satışı açısından iyi sonuçlar aldık. 

2015 yılında nitelikli yapılar daha da artacak" şeklinde konuştu. 


Demir İnşaat Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesini Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlanıyor. 1 +1 'den 4,5+1 'e kadar çeşitli daire seçeneklerinin bulunduğu projede ayrıca 28 adet villa yer alıyor. Akıllı ev teknolojisiyle tasarlanan Demir Romance'ta sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna gibi hizmetler de sunulacak. 


Özyurtlar Inşaat'ın, NCity Esenyurt, NMerkez, Nşehir ve NTovvn projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Esenyurt'ta inşa edilen projelerden NCity, 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. NMerkez'de ise 564 konutun yanı sıra 146 adet ticari birimin yer aldığı NMerkez Outlet Alışveriş Merkezi bulunuyor. NŞehir, 8 blokta 678 konuttan oluşuyor. Projede, büyüklüğü 25 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 136 adet dükkân bulunuyor. Yapımına bu yıl başlanan NTovvn ise, üç bloktan oluşuyor. 


Mai Residence FerYapı imzalı Mai Residence projesinde ilk blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim edilecek. Kartal'da E-5 karayolu üzerinde yer alan Mai Residence, biri 'residence yaşamı' diğeri ' aile yaşamı' olarak tasarlanan iki ayrı bloktan oluşuyor. 

Mai Residence'ın 15 katlı, ister ev ister ev-ofis olarak kullanabilecek E-5 cepheli bloğunda stüdyodan 2 + 1 'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Kartal metro durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan proje ayrıca yüzde 1 KDV avantajına sahip. 


Tema İstanbul Mesa, Artaş, Ûztaş, Kantur, Akdaş Ortak Girişim Grubu imzasını taşıyan Tema İstanbul Konutları Temmuz 2015'te sahiplerine kavuşacak. 

Toplamda 3 bin 531 konutuyla göz dolduran Tema İstanbul'da 1 + 1/den 4+1'e kadar faklı tipte konutlar yer alıyor. Küçükçekmece Atakenf te bulunan bu devasa projede konut büyüklükleri ise 68 ila 195 metrekare arasında değişiyor. Proje toplam 61 bloktan meydana geliyor. 



Via Properties & Gürsoy yatırım ortaklığının Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Viaport Venezia, 82 bin metrekarelik bir arazi üzerine kuruluyor. Proje toplamda 2 bin konut, 4 yıldızlı bir otel, 200 tane mağazanın yer alacağı bir alışveriş merkezi, ofis alanlarıyla Venedik Sarayları'ndan oluşuyor. İtalya'nın ünlü şehri Venedik'ten esinlenilen projede 1+1,2 + 1,3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 62 ile 244 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor. Projede teslimlerin Mayıs 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Posta Emlak


Geri Dön