29 / 04 / 2024

2022 Audi A7 Sportback Mart fiyat listesi!

2022 Audi A7 Sportback Mart fiyat listesi!

Audi, otomobil sevenlere özel A7 Sportback modelinin fiyat listesini güncelledi. Audi'den otomobil satın almak isteyenler, fiyat listesini görünce çok şaşıracaksınız. İşte Audi A7 Sportback modelinin Mart fiyat listesi...



Son zamanlarda otomobil sektöründeki fiyat artışları çoğu firmanın fiyat listelerini yeniden oluşturmasına neden oldu. Bunlardan bir tanesi de Audi oldu. Yeni bir Sedan satın almak istiyorsanız, Audi A7 Sportback modeli tam size göre.

Audi A7 Sportback modeli 2 milyondan başlayan fiyatlarla Audi severleri bekliyor. En yüksek donanımlara sahip olan tiptronic 2.6 milyondan satışa sunuluyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.

2022 Audi A7 Sportback Mart fiyat listesi!

Bir coupe modeli tasarımını, bir sedanın genişliğini fazlasıyla sunan Audi A7 Sportback, özellikleri açısından dünyanın en iyilerini bir arada sunuyor.

Dinamik tasarımı, güçlü performansı ile sınıfını sallayacakmış gibi duruyor. Yenilikçi direksiyon ve isteğe bağlı adaptif sürüş asistanı gibi öne çıkan özellikleri sayesinde şehir içi  ve şehir dışı kullanımlara uygun bir otomobil.

Peki Audi A7 Sportback güncel fiyat listesinde son durum ne? İşte fiyat listesi...


Geri Dön