07 / 05 / 2024

2022 bitmeden başvuru yapın! Nakit ödemeler hesaba yatacak

2022 bitmeden başvuru yapın! Nakit ödemeler hesaba yatacak

Denizbank'tan acil ihtiyaç kredisi için bir kampanya geldi. Kampanya 2022 sonunda bitiyor. 



Denizbank üzerinden yapılan bu kampanya başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir ve nakit kredi başvurusu yapabilir. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan, kredi duyurusunda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerden bazı şartlar isteniyor. Banka, başvuru yapacak olan kişilerin banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olması da istenenler arasında. Banka kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların ayrıca, 1400 ve üzerinde kredi puanı olması durumunda çok düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanabilecekler. 

Cebimde kredi kampanyasına katılmak için Kredim yazıp boşluk bırakıp kendi kimlik numaranızı yazıp mesajı 32 80 numarasına göndermek gerekiyor. Gönderilen mesaj sonrasında ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış olacak ve Denizbank üzerinden kredinizi hızlı bir şekilde hesabınıza yatırabileceksiniz. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön