08 / 05 / 2024

2022 ilave tediye tarihleri ne zaman? İlave tediyeler yattı mı 2022? İlave tediyeler ne zaman yatacak?

2022 ilave tediye tarihleri ne zaman? İlave tediyeler yattı mı 2022? İlave tediyeler ne zaman yatacak?

İlave tediyelerin yatacağı tarih merakla bekleniyor. İlave tediyeler ne zaman yatacak, 2022 ilave tediyeler yattı mı? İşte detaylar!



2022 BİRİNCİ İLAVE TEDİYELER NE ZAMAN YATACAK?

2022 ilave tediyeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Cumhurbaşkanımızın kararıyla işçilerimizin ilave tediyeleri Kurban Bayramı öncesi ödenecektir” dedi. Çalışanlar bu açıklama sonrasında ödeme yapılacak tarihi beklemeye başladı.

2022 ilave tediyeler ne zaman yatacak, ilave tediyeler yattı mı? sorularının yanıtı belli oldu. Cumhurbaşkanı kararı ile 6772 sayılı kanun kapsamına giren kurumlarda çalışanlara 2022 yılında yapılacak İlave Tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 700 bini aşkın kamu işçisinin beklediği tediyenin birinci yarısı 4 Temmuz'da hesaplara geçmiş olacak. Tediyelerin ikincisi yarısı da 16 Aralık 2022 tarihinde ödenecek. Kurban Bayram öncesinde işçiler banka hesaplarından ödemelerini alacak.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT BİLGİN'DEN AÇIKLAMA!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı imzası ile resmi gazetede yayımlanan kamuda çalışan işçilere ilave tediye ödeme tarihlerine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıklamasında şunları aktardı; “Cumhurbaşkanımızın kararıyla işçilerimizin ilave tediyeleri Kurban Bayramı öncesi ödenecektir. Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi, Türkiye’mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” Böylece Resmi Gazete’de yayımlanan kamuda çalışan işçilere bu yılki ilave tediye ödemelerinin ilk yarısı 4 Temmuz'da diğer yarısı ise 16 Aralık'ta yapılacak.

KYK burs ve kredilerine ara zam gelecek mi? Burs ve krediler artacak mı?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 4 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 4 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön