17 / 05 / 2024

2022`nin en iyi telefonları belli oldu!

2022`nin en iyi telefonları belli oldu!

Popüler YouTuber Marques Brownlee, her sene gerçekleştirdiği yılın en iyi telefonlarını açıkladı! İşte ödül sahipleri!



Samsung Galaxy S22 Ultra 5.500 TL indirimle Carrefoursa'da! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...En iyi büyük telefon

Genel olarak bu kategoride kazanan 6.7 inç ekrana sahip iPhone 14 Pro Max olacak gibi görünüyor. Ancak Brownlee, Samsung Galaxy S22 Ultra'yı yılın en iyi büyük telefonu olarak adlandırdı. YouTuber'a göre S22 Ultra, büyük ekranlar için optimize edilmiş yazılıma sahip 6,8 inçlik dev bir ekrana, 5.000 mAh pil ve bir kaleme sahip.

Ayrıca Brownlee, aynı kategoride bir oyun akıllı telefonu olarak kabul edilen ASUS ROG Phone 6'yı da takdir ediyor. Bunun nedeni de devasa hoparlöre ve bir kulaklık jakına sahip olması oldu.

En iyi küçük telefon

Geçen yıl Apple, iPhone 13 mini için En İyi Küçük Telefon ödülünü kazandı. Bunun nedeni piyasada çok fazla küçük cep telefonu bulunmamasıdır. iPhone 13 mini ise 5.4 inç ekrana sahip premium bir iPhone modeliydi. Apple bu yıl mini bir model tanıtmadı.

Tüm bunların sonucunda ASUS Zenfone 9, yılın en iyi küçük telefon ödülünü kazandı. Telefon, 5.9 inçlik ekranıyla iPhone 13 mini kadar küçük değil ancak mevcut telefonlara göre oldukça küçük. Brownlee ayrıca Zenfone 9'un kendi boyutundaki en iyi telefon olduğunu söyledi.

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!En iyi kamera sistemi

Akıllı telefonunuz için en iyi kamerayı seçmek herkes için farklıdır. Ancak kamera denilince pek çok kişinin aklına Apple gelmektedir. Apple, bu kategoride ödülü iPhone 14 Pro Max modeliyle kazandı. Marka, en iyi kamera sistemi unvanını üst üste dört kez korumayı başardı. YouTuber, çekim sırasında lensler arasındaki hız ve tutarlılık sayesinde iPhone'un daha sağlam bir kamera deneyimi sunduğunu söyledi. Marquez ayrıca geçtiğimiz günlerde kör bir akıllı telefon kamera testinin sonuçlarını paylaştı. Sonuç olarak, Google'ın Pixel 6A'sı ilk sırada yer aldı. İkinci sırada ise Pixel 7 Pro yer alıyor.

Tasarım ödülü

Cep telefonu tasarımı söz konusu olduğunda herkesin farklı zevkleri vardır. Marques Brownlee de aynı fikirde. Sonuç, en yeni iPhone modellerini anımsatan yandan bir görünüm olan 2022 Tasarım Ödülü Nothing Telefonu. Model, bildirimler veya kayıt sırasında yanıp sönme gibi birçok amaç için kullanılabilecek çok sayıda LED'e sahiptir. 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max Teknosa'da! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...En iyi pil

2022'nin en iyi bataryaya sahip telefonu ASUS ROG Phone 6 oldu. Oyuncular için bir akıllı telefon olarak kabul edilen cihaz, 6.000 mAh batarya ile donatılmış. Ayrıca 65 W'a kadar hızlı şarjı destekler ve pili bir saatten daha kısa sürede yüzde 100 şarj etmenize olanak tanır.

Geçen yıl, iPhone 13 Pro Max bu ödülü kazandı. Ancak bu yıl iPhone 14 serisi, iPhone 13 ile aynı pil deneyimini sunmuyordu. Bunun nedeni, Apple'ın pili aynı boyutta tutması ve her zaman açık bir ekran eklemesidir. 

Yılın büstü

22021'in kazananı, Microsoft'un iki bağımsız ekrana sahip Surface Duo 2'si oldu. Ancak bu yıl Brownlee, "Beklentiler ile olasılıklar ve gerçek sonuçlar arasında oldukça büyük bir boşluk olduğunu" belirterek, OnePlus 10T yılın büstü olarak seçildi.

Arçelik'ten Samsung Galaxy S21 Ultra'ya 1550 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...Yılın telefonu

Samsung Galaxy S21 Ultra, 2021 Yılının Telefonu seçildi. Bu yılın kazananı Google'ın Pixel 7'si oldu. Brownlee, Pixel 7'nin en iyi kameralar, ekranlar ve pillerle paranızın tam karşılığını sunduğunu söylüyor. Diğer akıllı telefonlara göre çok daha ucuz olduğu da söyleniyor.

Benzer şekilde ASUS Zenfone 9, ikinci sırada Yılın Telefonu olarak ikinci sırayı aldı. Bu kategoride üçüncü sırada yer alan Brownlee, Galaxy S22 Ultra'yı seçti. Brownlee, “sıkıcı” ve “pahalı” olarak tanımladığı ancak 2022’de alınabilecek en iyi telefonlardan biri olan Galaxy S22 Ultra‘yı seçti.

Değer ödülü

Google'ın Pixel 6'sı geçen yıl ödülü kazandı ve bu yıl Pixel 7'ye gitti. YouTuber'a göre, Pixel 7, 599 dolar fiyat aralığının en iyisi ve teknik özellikler açısından daha pahalı amiral gemilerini geride bırakıyor.

119 TL`lik oyun şimdi bedava!
Oppo A96 indirimli fiyat ile MediaMarkt'ta! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...
Huawei Nova Y90'a 4.498 TL indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geri Dön