28 / 04 / 2024

2023 model Citroen Jumper'ın fiyatı açıklandı! İşte Citroen Jumper 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 model Citroen Jumper'ın fiyatı açıklandı! İşte Citroen Jumper 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

2023 model Citroen Jumper'ın fiyatı belli oldu. Peki Citroen Jumper ne kadar, kaç TL'den satışa çıktı. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 Citroen Jumper'ın fiyat listesi yayımlandı. Aracın Ocak 2023'te fiyatlarının zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. Peki Citroen Jumper kaç TL oldu? İşte güncel fiyat listesi...

Citroen Jumper, yükleme genişliğiyle sınıfının dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor. Citroen Jumper'ın geniş kapasitesi büyük yüklemeler ve profesyonellerin çalışma şartlarını  kolaylaştırmak için yeterli oluyor. Citroen Jumper aynı zamanda; depolama alanları,  konforlu koltuklar, süspansiyon ile sürüş konforu, sağlanabilirlik ile gündelik konfor, özenle tasarlanmış yalıtım, mobil ofis etkisi oluşturan aksesuarlar ile çalışma konforu sunuyor.

2023 model Citroen Jumper ın fiyatı açıklandı! İşte Citroen Jumper 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Citroen Jumper üç farklı yükseklik ve dört farklı uzunluk sunuyor. Citroen Jumper, 17 metreküpe varan yükleme kapasitesi, 1890 kilograma kadar taşıma ve dört tona ulaşabilen net araç ağırlığına sahip özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Jumper geniş fonksiyonel kapılarıyla yüklemeyi daha  kolay yapmak için yeniden tasarlandı. 

Citroen Jumper, geniş ve pratik bir yaşama alanı, konforlu koltuklar, çok sayıda akıllı saklama alanı, sessiz bir kabin ve son derece konforlu süspansiyonlar sayesinde sürücülerine eşsiz bir yaşam ve sürüş konforu sağlıyor.

Yakıt tüketimi ve CO2 emisyon salım değerleriyle yüksek verimlik seviyesi sunan yeni nesil motorlar güç aralıkları 120 HP ile 165 HP arasında değişen üç farklı motor seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. 


Geri Dön