28 / 04 / 2024

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte  yapılacak?" sorusunun cebanı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebi ile planlanan kuralar ileri bir tarihe ertelendi. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?



"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak? Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla kura çekim tarihi açıklandı mı?" sorularının yanıtları araştırılan konular arasında yer alıyor. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle ara verilen İlk Evim İlk İş Yerim adlı 250 bin sosyal konut hak sahibi belirleme kurası için tarihler belli oldu. Bunlardan 50 bin tanesi İstanbul'da olacak. Konut projesi çerçevesinde evi olmayan kişilerin ev sahibi olacağı canlı yayınla 2+1 3+1 TOKİ kura sonuçları isim listesi için araştırma yapılmaya devam ediyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi için büyük bekleyiş sürüyor. TOKİ tarafından yürütülen 81 kentte toplam 250 bin konut projesi kapsamında evi olmayan kişiler konut sahibi olacak.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre kura çekilişleri ikinci bir açıklamaya kadar ertelendi. İçerisinde megakent İstanbul'un da bulunduğu toplam 250 bin konutun çekilişlerinin hangi tarihte devam edeceği henüz bilinmiyor.

Konuyla ilgili güncel açıklamalar geldiğinde haberimizin içerisinde yer alacak.

İşte detaylar...


Geri Dön