11 / 05 / 2024

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte  yapılacak?" sorusunun cebanı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebi ile planlanan kuralar ileri bir tarihe ertelendi. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?



SON YAPILAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin TOKİ tarafından yapılan resmi açıklamada:”'Türkiye genelinde düzenlenecek olan tüm kura organizasyonları yaşanılan deprem felaketinden dolayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Organizasyonlarımızda görev alan gerek teknik, gerek idari personelimiz AFAD koordinasyonunda deprem bölgelerinde görevlendirilmiştir. Aziz milletimize bir kere daha geçmiş olsun diyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” şeklinde ifade edildi.

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

TOKİ İSTANBUL ÇEKİLİŞİ KABUL EDİLENLER VE İPTAL EDİLENLER LİSTESİ

TOKİ geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yeni bir duyuru yayımladı. İstanbul’un Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde gerçekleşecekTOKİ konutları için çekilişe katılacak ve katılmayacak kişilerin listesi yayınlandı. TOKİ'nin istediği koşulları oluşturan vatandaşlar da Engelli, Emekli, Genç, Diğer (Normal), Şehit Yakını, Terör Malulü ve Gazi kategorisinden çekilişe katılabiliyor.

.EYT'liler dikkat! EYT eksik prim koşulu belli oldu! Acil bakın!

Çiftçilere müjde! Bu para mart ayında hesaplara yatacak! Tarım Bakanı Kirişçi resmen açıkladı!

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!


Geri Dön