Kent Haberleri

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı. Konuşmalarında yaş çay alım fiyatlarını da açıklayan Erdoğan 2023 yaş açau alım fiyatını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmalarında yaş çay alım fiyatlarını da açıklayan Erdoğan 2023 yaş açau alım fiyatını açıkladı. Peki 2023 yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Yaş çay alım fiyatı kaç lira? Güncel yaş çay alım fiyatı ne kadar? 2023 Çay alım fiyatı...

2023 YAŞ ÇAY ALIMI FİYATI NE KADAR? YAŞ ÇAY ALIM FİYATI GÜNCEL FİYATI...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa yükseltildiğini açıkladı.

 

Erdoğan yaş çay alımlarındaki artışı şu sözlerle açıkladı: "Bu yıl için destek ödemesiyle birlikte yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 artırarak, 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen sene 7 lira olan yaş çay alınımının bu sene 11 lira 30 kuruşa çıkartıldığının müjdesini verdi.

Erdoğan açıklamalarının devamında halka seslenerek şu ifadeleri kullandı: ''İşçi kardeşlerime sesleniyorum; kendi aralarındaki sorunları çözemeyenler sizin sorununuzu çözebilir mi? Bunların vaatlerine güvenilir mi? Bu milletin ne sıkıntısı varsa bunun çözüm adresi biziz.

Çay işçilerimizin çalışma süresini 6 aya biz çıkardık. Mevcut sorunlarımızı da hal yoluna koyacağız. Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Gereken ne ise o yapılacak.'' dedi. 

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi