01 / 05 / 2024

2023'e girmeden Vestel'den süper teklif! Bulaşık makinesinde 3 yıl garanti fırsatı... İşte 22 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden Vestel'den süper teklif! Bulaşık makinesinde 3 yıl garanti fırsatı... İşte 22 Aralık fiyat listesi

Vestel, e- mağazaya özel koşulsuz iade seçeneği ile ürünlerine taahüd verirken 3 yıl garanti kapsamında tuttuğu ürünlerini satışa sunuyor. BM 3111 model Bulaşık Makinesi almak isteyen kullanıcılar, fiyatını araştırıyor. Peki Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?



 

 Dalgalı seyreden döviz kurları neticesinde insanlar alacakları ürünleri, kaliteli ama piyasadan ucuz olması şartına bakarak arıyor. Her sektörde olduğu gibi beyaz eşyada da fiyatlar el yakar cinsten. 2022 bitmeden evini yenilemek isteyen vatandaşlar internetlere akın etti. Tam da bu noktada ihtiyaca cevap veren vestel, BM 3111 model Bulaşık Makinesini tanıttı. Üstelik, Vade farkı olmadan ayda 867 TL ödeyerek 9 taksit ile sunuyor.

Zaman Erteleme Fonksiyonu

Bir bulaşık makinesinde en son istenen şey ve ev hanımlarının canını en çok sıkan olaylardan biri yıkamayı tamamlamasını beklemek olsa gerek.  Tam da bu gibi durumların yaşandığı anda, makineyi evden çıkmadan önce çalıştırmakta BM 3111'in özellikleri arasında.

2023 e girmeden Vestel den süper teklif! Bulaşık makinesinde 3 yıl garanti fırsatı... İşte 22 Aralık fiyat listesi

Ama başka bir sorun ise makinenin içerisinde saatlerce bekleyen bulaşıklar nemden dolayı ıslanıyor. Vestel bulaşık makinelerinin zaman erteleme fonksiyonu sayesinde tüm bu sorunlara son verebilirsiniz.  Yıkamanın başlayacağı zamanı seçmenize olanak sağlayan bu fonksiyon  aracılığı ile bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda yıkanıyor, size de tertemiz bulaşıkların rahatlığını yaşamak kalıyor. Peki Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?


Geri Dön