29 / 04 / 2024

212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi ulaşım!

212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi ulaşım!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2005-2006 yıllarında Edip İplik fabrikasının taşınması ile inşaatı planlanmaya başlanan projelerinden 212istanbul Alışveriş Merkezi'nin açılışı Eylül 2009 tarihinde gerçekleştirildi...



234 bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı yaklaşık 70 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 3.000 araçlık otoparkı ile 212istanbul Alışveriş Merkezi, Türkiyenin sayılı büyük projeleri arasındadır. Bünyesine Carrefour, Praktiker, Media Markt gibi dünya perakende devlerini barındıran alışveriş merkezinin profesyonel yönetimi ise konusunda Türkiyenin en deneyimli ve uzman şirketlerinden biri olan AVMMFI Partners tarafından yapılmaktadır.

Atatürk Hava Limanı ile TEM bağlantı yolu üzerinde bulunan alışveriş merkezine, yapılan özel kavşak düzenlemesiyle taşıt girişi kolaylıkla gerçekleştirilirken, İETT ve halk otobüslerinin yanı sıra minibüsle de ulaşım imkanı da bulunuyor. Ayrıca, Esenler Bağcılar Merkez -Mahmutbey istikametinde hizmet verecek olan ve inşası devam eden metro sistemi ile de çok yakın bir zamanda ulaşım gerçekleştirilecek olup Basın Ekspres Yolu'na paralel olarak planlanan  Marmaray  Projesi ise bir diğer alternatif olacaktır. Doluluk oranı Türkiyenin en ünlü markaları ile yüzde 90ı geçmiş bulunan alışveriş merkezinde, yeni kiralama taleplerini de değerlendirerek planlanan maksimum ciro ve en uygun mağaza karmasını oluşturmak için yeni kiracı adaylarıyla da görüşmeler devam etmektedir.


Geri Dön