28 / 04 / 2024

212’nin Girişimci Çocukları Projesi ile çocuklar kendi işini kuruyor!

212’nin Girişimci Çocukları Projesi ile çocuklar kendi işini kuruyor!

212 İstanbul Power Outlet, Türkiye’ de ilk defa gerçekleştirilen “ 212 ’nin Girişimci Çocukları ” Projesi ile çocukları eğlenceli ve eğitici bir yarışmada bir araya getiriyor.




Etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile ziyaretçilerinin sosyal hayatlarına pozitif etki etmeyi amaçlayan 212 İstanbul Power Outlet, şimdi de çocuklara özel bu sosyal sorumluluk projesi ile ziyaretçileriyle buluşuyor. “212’nin Girişimci Çocukları” yarışması çocuklara girişimcilik ruhu kazandırmayı hedeflerken; çocukların takım ruhunu keşfetmeleri, parlak pazarlama fikirleri üreterek yaratıcılıklarını geliştirmeleri yönünde katkılar yapmayı amaçlıyor. 

“212’nin Girişimci Çocukları” yarışmasına başvurular, 13-22 Eylül 2013 tarihleri arasında projenin web sitesi www.212ningirisimcicocuklari.com dan veya 212 AVM içerisinde konumlandırılacak başvuru standlarından yapılmaktadır. Yarışmaya 9-12 yaş aralığındaki çocuklar başvurabileceklerdir. Başvurular arasından 24 çocuk, 2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada yer almaya hak kazanacaktır. 2 kişilik takımlar halinde yarışacak çocuklar; kendilerine ürünlerle birlikte teslim edilen standlarını yıldızlaştırıp en yüksek satışı gerçekleştirmek için girişimci ruhlarını ortaya koyacaklardır. Bu 12 standın denetimi yine projeye başvuran çocuklar arasından seçilecek 2 çocuk zabıta tarafından sağlanacaktır. Yarışma sonrasında standlarını en iyi yöneten 3 takım belirlenecektir ve çocuklar başarılarını özel ödüllerle taçlandıracaklardır. 


212’nin Girişimci Çocukları, bu projede yer alarak aynı zamanda lösemili kardeşleri ile buluşma ve onlara destek verme şansına sahip olacaklar. Yarışma sonunda, standlardan elde edilecek tüm satış gelirleri lösemili çocuklara yardımda bulunan bir vakıf olan LÖSEV’e bağışlanacaktır. 


Proje Hakkında Detaylı Bilgi:

www.212ningirisimcicocuklari.com



Geri Dön