06 / 05 / 2024

24 Gayrimenkul 2015'te 4 yeni projeye başlayacak!

24 Gayrimenkul 2015'te 4 yeni projeye başlayacak!

24 Gayrimenkul Cadde 24'deki konutların tüm satışını iki haftada tamamladı. Şirketin CEO'su Ahmethan Yılmaz, ana ilkelerinin maksimum kâr sağlamak olduğunu söyledi...



24 Gayrimenkul Cadde 24'deki konutların tüm satışını iki haftada tamamladı. Şirketin CEO'su Ahmethan Yılmaz, ana ilkelerinin maksimum kâr sağlamak olduğunu söyledi. Ahmethan Yılmaz, bu nedenle projelerini lansman döneminde en yüksek iskontolu fiyatlarla satışa sunduklarını belirtti. Cadde 24 projelerinin yüzde 30'uk prim yaptığını sözlerine ekleyen Yılmaz, "Her müşteriyi ortağımız gibi gördüğümüzden kazancımızı müşterilerimizle paylaşıyoruz" dedi. 


Yeni projeler yolda 

Lansman fiyatlarıyla satış fırsatını herkes için aynı gün ve saatte başlattıklarım ifade eden Yılmaz, "Öncesinde firma ortakları da dahil kimse için rezervasyon yapmıyoruz. 

Üstelik daha çok kişinin kazanması için lansmanda 1 kişiye 3'den fazla yer satmıyoruz" dedi. 2015'te 4 yeni projeyi görücüye çıkaracaklarına da değinen Yılmaz, Halkalı'daki İstasyon 24 projesinin ve Basm Ekspress'teki Airport 24 projesinin satışlarına Mart sonunda başlamayı öngördüklerini belirtti. 


Posta


Geri Dön