03 / 05 / 2024

24 Gayrimenkul Primo'nun hedefi 100 milyon TL!

24 Gayrimenkul Primo'nun hedefi 100 milyon TL!

Primo gayrimenkul fonunu 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü Erdem Güler yürütüyor. Primo ile alıcılar arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek.



Gayrimenkul portföy yönetimini son dönemlerde sıkça duymaya başladık.  TOKİ  ve Emlak Konut bu konuda öncülük ediyor. Bu alanda birçok şirket kuruluş çalışmalarını tamamladı; lisansını aldı ve resmi olarak faaliyete geçmek için hazırlık yapıyor.Bu alanda faaliyet gösterecek şirketlerden biri de 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi, şirket bu alandaki ilk gayrimenkul fonlarından birini de kurmuş durumda.


Gayrimenkul fonunun adı da Primo. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü ise Erdem Güler yürütüyor.Önce kısaca bu yeni sistemden bahsedelim. Yatırımcılar kurulacak fonlara katılım sağlayarak küçük birikimleri ile büyük projelere ortak olabilecek. Bu sistemde yatırımcılar fon üzerinden arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi şu sıralar ciddi bir hazırlık içinde. Primo isimli fonu daha aktif hale getirecekler. Duyduğumuza göre şirketin müşterileri ağırlıklı olarak Körfez Bölgesi'ndenmiş ve buradaki müşterileri için de ayrıca fonlar kurulacakmış. Primo kısa sürede 100 milyon TL'lik büyüklüğe ulaşmayı hedefliyormuş...


Para 


Geri Dön