21 / 05 / 2024

erdem güler Primo hedefi

erdem güler Primo hedefi

Primo gayrimenkul fonunu 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü Erdem Güler yürütüyor. Primo ile alıcılar arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrette 3 formül! Olursa vatandaşın yüzü güler

Yeni yılda asgari ücrete gelecek zam milyonlarca çalışanı heyecanlandırmakta Asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, artışın enflasyon oranlarına göre yapılacağını tahmin edilmekte. Peki, yeni asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Politik güçler gümüşü tepe taklak etmeye geliyor! Gümüşte ani fren bekleniyor...

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş Fed'in baskılaması ile sona erecek. Gümüş fiyatları üzerinde etkili olan savaş unsuru da ortadan kalkacak ve gümüş ani fren yapacak...

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

erdem güler Primo hedefi Haberi

erdem güler Primo hedefi

Gayrimenkul portföy yönetimini son dönemlerde sıkça duymaya başladık. TOKİ ve Emlak Konut bu konuda öncülük ediyor. Bu alanda birçok şirket kuruluş çalışmalarını tamamladı; lisansını aldı ve resmi olarak faaliyete geçmek için hazırlık yapıyor.Bu alanda faaliyet gösterecek şirketlerden biri de 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi, şirket bu alandaki ilk gayrimenkul fonlarından birini de kurmuş durumda.


Gayrimenkul fonunun adı da Primo. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü ise Erdem Güler yürütüyor.Önce kısaca bu yeni sistemden bahsedelim. Yatırımcılar kurulacak fonlara katılım sağlayarak küçük birikimleri ile büyük projelere ortak olabilecek. Bu sistemde yatırımcılar fon üzerinden arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek. 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi şu sıralar ciddi bir hazırlık içinde. Primo isimli fonu daha...