15 / 05 / 2024

24 katlı Azel Kule'de bahçeli teraslar! Teslimler 2015'te!

24 katlı Azel Kule'de bahçeli teraslar! Teslimler 2015'te!

Yüksek kulelerdeki konutlarda teras eksikliği, yüksek teknoloji sayesinde aşılıyor. Başkent'in batı girişinde Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile kulede villa keyfi yaşatacak...



Yüksek kulelerdeki konutlarda teras eksikliği, yüksek teknoloji sayesinde aşılıyor. Başkent'in batı girişinde Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile kulede villa keyfi yaşatacak. Azel Kule, Başkent'in dikkat çeken yapılarından biri olmaya şimdiden aday olarak görülüyor. 


90 METREKARE 


iki bodrum katı, zemin ve asma katın üzerine 100 metre yüksekliğinde 24 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan projede 1+1,1+1 loft, 2+1,2+1 loft, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli 122 residence dairesi ile 23 dükkân yer alıyor. Proje Koordinatörü Hüseyin Toğay, projenin ileri teknoloji içeren mimarisiyle, güvenlik kaygılarını tamamen ortadan kaldırdığı gibi, geniş teras uygulamasına da olanak sağlandığını söyledi. Kulede teras bahçelerin büyüklüklerinin 90 metrekareye ulaştığına dikkati çeken Toğay, "Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken projeyle adeta villa keyfi yaşatılacak" dedi. 2015'te tamamlanacak olan projede sanat etkinlikleri, stil ve alışveriş ile restoran danışmanlığı hizmetleri de sunulacak.


Habertürk Ankara 


Geri Dön