06 / 07 / 2024

250 milyon dolarlık Carrefoursa Bursa Alışveriş Merkezi'nin satışı yapıldı!

250 milyon dolarlık Carrefoursa Bursa Alışveriş Merkezi'nin satışı yapıldı!

VS Partners (Value Solution Partners) tarafından yönetilen CarrefourSa Bursa Alışveriş Merkezi’nin mülkiyet devri gerçekleştirildi.



Bursa’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan, 100.000 metrekare arsa alanı üzerine kurulu, 250 milyoın dolarlık CarrefourSa Bursa AVM'nin mülkiyet devri gerçekleştirildi.

250 milyon dolarlık Carrefoursa Bursa Alışveriş Merkezi nin satışı yapıldı!

100 BİN METREKARE ARSAYA SAHİP

Bursa’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan, 100.000 metrekare arsa alanı üzerine kurulu, 60.000 metrekare kiralanabilir alana sahip ve 146 mağazayı bünyesinde barındıran CarrefourSa Bursa AVM, 2001 yılı eylül ayında ziyaretçileriyle buluşmuştu. 

250 milyon dolarlık Carrefoursa Bursa Alışveriş Merkezi nin satışı yapıldı!

250 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE

Mülk değeri 250 milyon dolar olan satışa ilişkin işlemler, Aerium-Bainbridge temsilcileri ve danışmanları, VS Partners (Value Solution Partners), Cefic ve AK Yatırım ile birlikte yürütüldü.

Londra Merkezli ve uluslararası bir yatırımcı olan Aerium-Bainbridge firmasına ait CarrefourSa Bursa AVM’nin mülkiyet devri Atış Yapı’nın Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş ve Turyapı ile oluşturduğu konsorsiyum ile gerçekleşti.

Satışa ilişkin işlemler, VS Partners (Value Solution Partners), Cefic ve AK Yatırım ile yürütülürken, projenin kiralama ve yönetim faaliyetlerini üstlenen VS Partners (Value Solution Partners) satış ile ilgili bilgilendirmeleri de yürütüyor olacak.

Şirketten yapılan yazılı bilgilendirmede "Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafında 2 binden fazla yaşam alanı ve yaklaşık 130 bin metrekare ticari alan üretmiş olan Atış Grup, gerçekleşen bu mülkiyet devri işlemi ile Bursa’nın en prestijli noktalarından biri olan Nilüfer, Odunluk’taki CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi ile de yaşama ve yaşanmaya değer projelerin öncüsü olmaya devam edecek" denildi.

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!


Geri Dön