26 / 07 / 2024

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdüren Katılımevim, Bursa Nilüfer'deki CarrefourSA AVM'nin yüzde 70'ini 78.5 milyon USD bedelle satın aldı. 0 bin 325 metrekare kiralanabilir alana sahip olan AVM içerisinde 131 normal mağaza, 13 büyük ölçekli mağaza, 1 büyük market ve 1 sinema bulunuyor. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Katılımevim bir satın alma daha gerçekleştirdi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara söz konusu şirket, Bursa Nilüfer'deki CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nin yüzde 70'ini 78.5 milyon USD karşılığında satın aldı. Şirketin bu yatırımı, büyüme stratejisi doğrultusunda önemli bir adım şeklinde görülüyor. 

İşte gündeme bomba gibi düşen dev satın alma ile ilgili detaylar...

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!

Katılımevim, Bursa Nilüfer'de yer alan CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nin yüzde 70'lik kısmını satın aldı. Söz konusu bu yatırım tutarı 78.5 milyon USD şeklinde açıklandı. 60 bin 325 metrekare kiralanabilir alana sahip olan AVM içerisinde 131 normal mağaza, 13 büyük ölçekli mağaza, 1 büyük market ve 1 sinema yer alıyor.


78.5 MİLYON USD'LİK ANLAŞMA

Halktv'de yer alan habere göre Katılımevim Yönetim Kurulu, 1 Temmuz 2024 tarihinde gayrimenkul yatırımlarını sürdürme kararı aldı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bu kapsamda Bainbridge Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye ait mülk satın alındı. Söz konusu bu satın alma dışında bir de Bursa Nilüfer'de yer alan ve 131 normal mağaza ile 13 büyük ölçekli mağaza, 1 market ve 1 sinemanın yer aldığı CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi de 78.519.326 USD karşılığında Katılımevim portföyüne katıldı.

Dev AVM satıldı! İşte yeni sahibi!

BURSA'NIN TAM KALBİNDE YENİ YATIRIM

CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi toplamda 100 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Söz konusu alışveriş merkezinde alışveriş ve eğlence imkanları geniş bir yelpazede sunuluyor. Yatırımcılar, Katılımevim'in attığı bu adımı heyecanla karşıladı.

YATIRIMCILARA MÜJDE

Yaşanan bu gelişmeyi yatırımcılarına duyuran Katılımevim,  büyüme stratejileri doğrultusunda daha fazla yatırım hedefliyor. Bainbridge Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye ait mülkü ve CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezi de 78.519.326 USD karşılığında portföyüne katan Katılımevim'in Gelecekteki projelerle ilgili detaylar, yatırımcılarla paylaşılacak.

 

Adalılardan 'Yapılaşma dursun' talebi: Revize edilen imar planlarına itiraz geldi!

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Üsküdar Belediyesi'nden Hilmi Türkmen'in arsa ve konut satışı iddialarına yanıt geldi!


Geri Dön