01 / 07 / 2024

28 Mayıs döviz kurları!

28 Mayıs döviz kurları!

Dolar ve euro takipçileri tarafından sabahın ilk saatlerinden itibaren takip edilmeye başladı. Haftanın son işlem gününde hareketlilik devam ediyor. Güne 8,50 lira ile başlayan dolar kuru hareketliliğini sürdürüyor.



Dolar ve euro da hızlı bir artış gerçekleşti. Bu artışta küresel piyasalarındaki risklerin artması nedeniyle enflasyon tehdidi içinde olması etkili oldu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; dolar, Euro, Sterlin döviz kurları yatırımcıları tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Bugün döviz alım satımı yapmak isteyenler döviz kurlarını merakla takip ediyor. Bu sabah 8,50 lira seviyelerinde işlem görüyor.

28 Mayıs döviz kurları!

28 Mayıs dolar ne kadar? Bugün Dolar, Euro ve Sterlin kaç lira? İşte anlık döviz kuru fiyatları...

DOLAR NE KADAR?

Dolar alış: 8,5048 lira.

Dolar satış: 8,5113 lira.

28 Mayıs döviz kurları!

EURO NE KADAR?

Euro alış: 10,3510 lira.

Euro Satış: 10,3704 lira. 

28 Mayıs döviz kurları!

POUND (STERLİN) NE KADAR?

Pound alış: 12,0753 lira.

Pound satış: 12,0917 lira.

Uzmanlar, yeni tip koronavirüs salgını sonrası ekonomilerde toparlanmaya ilişkin belirsizliklerin ve enflasyon endişelerinin dolar endeksinde dalgalanmalara neden olduğunu belirterek, bu durumun gelişmekte olan ülke para birimlerini de etkilediğini söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön