04 / 05 / 2024

3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet'ten...

3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet'ten...

Üç ayrı bakanlık kamu personeli alacağını Resmi Gazete'de yayımladı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığına toplam 780 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...



3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet ten...

PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ!

Söz konusu başvurular 2–31 Aralık tarihleri arasında "http://personeltemin.msb.gov.tr" adresi üzerinden çevrimiçi yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sözlü sınav tarihi ve yeri yine aynı internet adresi üzerinden açıklanacak.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere yönelik bilgiler Milli Savunma Bakanlığının Personel Temin Dairesi Başkanlığı internet sitesinde yer alacak.

3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet ten...

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 145 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Ahaber'de yer alan detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez teşkilatına KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 145 pozisyon için sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını 5-16 Aralık tarihleri arasında e-Devlet sitesi "http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapabilecek.

Birden fazla bölüm mezunu olan veya birden fazla pozisyona şartları tutan adaylar sadece bir bölüm ya da pozisyon için müracaatta bulunabilecek.

Başvuru şekli, pozisyon dağılımı ve sayısı, başvuruların değerlendirilmesi, istenen belgeler, sonuçların duyurulması, sonuçlarının ilanı ve diğer hususlar "www.aile.gov.tr" internet adresinde yer alacak.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA 80 İÇİŞLERİ UZMAN YARDIMCI PERSONELİ ALINACAK

İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatına sözlü sınav sonucuna göre üniversitelerin farklı fakülte ve bölümlerden mezun olan 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı yapılacak.

Adaylar 19-23 Aralık tarihleri arasında e-Devlet şifresi kullanarak "www.icisleri.gov.tr" adresi üzerinden başvurularını yapabilecek.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgilere bakanlığın internet sitesindeki duyurular bölümünden paylaşılacak.

TOKİ resmen il il çekiliş takvimini duyurdu! TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İl il TOKİ kura takvimi sorgulama...

e-Devlet'ten başvurun PTT'den hemen alın! Çocuklu anne babalara 650 TL yardım! Devlet destek dağıtıyor!

Yeni ay destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek parası kimlere verilecek? İhtiyacı olana 1250 TL nakdi destek!


Geri Dön