27 / 04 / 2024

3. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 17 Nisan'da yapılacak!

3. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 17 Nisan'da yapılacak!

3. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 17 Nisan Perşembe günü Dedeman İstanbul'da yapılacak. Zirvede her yönüyle 2014 yılında gayrimenkul ve İnşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmeler tartışılacak...



MANAGEMENT Plus Danışmanlık Eğitim tarafından düzenlenen bu yıl üçüncüsü gerçekleşek olan "3. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi" 17 Nisan Perşembe günü Dedeman İstanbul'da yapılacak. Zirvede her yönüyle 2014 yılında gayrimenkul ve İnşaat sektörünü etkileyen ve etküeyebüecek geüşmeler tartışüarak. Gayrimenkul sektöründen uzmanları ağırlayacak zirvede, 'Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 2014 Ekonomik Hedefleri', 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Projelerine Etkileri', 'Mütekabiliyet Yasasmın Gayrimenkul Sektörüne Katkıları' ve 'Yeşü Binalar ve Sürdürülebilirliği' gibi başlıklar ele alınacak. 


Zirveye, AYD Başkam Hulusi Belgü. ÇEDBIK Başkanı Duygu Erten, TÜRKİYE İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, ULI Başkam Haluk Sur, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Kentsel Strateji Başkanı Faruk Göksu ve Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör gibi sektör temsilcisi konuşmacı olarak katılacak. 


Hürriyet 




Geri Dön