06 / 05 / 2024

5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Nisan'da!

5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 28 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün liderlerini bir araya toplayan, 5. Gayrimenkulde liderler Zirvesi 28 Nisan 2016 perşembe günü İstanbul Şişli'deki Marrıott Hotel'de gerçekleşecek.



Birçok markanın sponsor olduğu Gayrimenkulde liderler Zirvesi'nin bu yıl 5. gerçekleşecek. İstanbul Şişli'deki Marrıott Hotel'de 28 Nisan 2016 perşembe günü gerçekleşecek Zirve'de gayrimenkulde finansman modelleri ve alternatifleri konuşulacak.


İşte 5. Gayrimenkulde liderler Zirvesi'nin konuları;


-Düzenleyici kurumlarının finansmanına genel bakışı

-Gayrimenkul finansmanının önemi ve sektöre olan katkıları

-Gayrimenkul finansmanında alternatiflerin tüketiciye yansımaları nasıl olmalıdır?

-2016 yılında ekonomik ve siyaset gelişmelerin gayrimenkul sektörüne etkileri 




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Mamangement Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi" 28 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli'de yapılacak. Ana teması "Gayrimenkulde Finansman Modelleri ve Alternatifleri" olan zirve 3 ana oturumdan oluşmakta. Oturumlarda, düzenleyici kurumların gayrimenkul finansmanına genel bakışı, gayrimenkul finansmanının önemi ve sektöre olan katkıları ve gayrimenkul finansmanında alternatiflerin tüketiciye yansımaları nasıl olmalıdır gibi konular sektör liderleriyle birlikte tartışılacak. Takvimlere şimdiden not edelim. 



Cumhuriyet


Geri Dön