Kent Haberleri

3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika! Yatırımcıların gözü kulağı o haberde! Hemen bakın

Altın fiyatları geçen hafta dip seviyelere kadar düştü. Bu hafta ise yükselişe geçen ve 3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Yatırımcıların gözü kulağı orada! Hemen bakın... Geçtiğimiz hafta değer kayıpları ile yatırımcılarını üzen altın fiyatları yeni haftaya kazançlarla başladı

Son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta değer kayıpları ile yatırımcılarını üzen altın fiyatları yeni haftaya kazançlarla başladı. Dün 3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatları dün günü 1855 dolardan kapattı. Bu kapsamda yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi? Yatırımcıların gözü kulağı orada! Hemen bakın...

ALTIN FİYATLARI 3 HAFTANIN ZİRVESİNDEN DÖNDÜ!

Altın fiyatları yeni haftaya 1854 dolardan başlarken 1858 dolara kadar yükseldi. Altın bu seviyeyle 3 haftanın zirvesine yerleşti. Zirveyi gördükten sonra tekrar düşüşe geçen altın fiyatları bugün 1848 dolardan değerleniyor.

 

YATIRIMCILARIN GÖZÜ KULAĞI O HABERDE!

Altın fiyatları ABD’den gelen ekonomik verilerle birlikte şekilleniyor. Geçen haftalarda ABD’den gelen son verilerin enflasyonda artışa işaret etmesiyle birlikte altın fiyatlarında sert düşüş yaşanmıştı. Şimdi de yatırımcıları gözü kulağı ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasında.

Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira oldu? Son dakika altın fiyatları kaç lira? 7 Mart Pazar altın fiyatları kaç TL? Son dakika altın fiyatları.

ALTINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları şu anda ne kadar? Gram altın yükseldi mi? Bugün gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Ons altın şu dakikalarda 1846 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1147 lira, çeyrek altın fiyatı 1875 lira, yarım altın fiyatı 3749 lira, tam altın fiyatı 7470 lira, Ata altın fiyatı 7662 lira, Atabeşli altın fiyatı 38,162 lira ve gremse altın fiyatı 18,688 liradan satışa sunuluyor.

Altın şu anda resmen bedava diyen Altın Piri İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak

Gram altının rotası belli oldu! Yarından sonra gram altın böyle olacak! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez açıkladı