Altın & Gümüş

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükseldikten sonra bu hafta içi düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 25 Haziran 2022 son dakika...Gümüş fiyatları haftayı sert düşüşle yapatırken, 12 TL'nin altına düşen gümüş korkutmaya başladı

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları haftayı sert düşüşle yapatırken, 12 TL'nin altına düşen gümüş korkutmaya başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,17 dolar bandına kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları  yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçmekte. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı çevirdi. 

Ons altın bugün 1827 dolardan güne başladı. Ons gümüş ise bugün 21,17 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 25 Haziran 20222...

BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 25 HAZİRAN 2022...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne değer kaybderek başladı. Gümüş gram alış fiyatı 11,45 TL, gümüş gram satış fiyatı 12,02 TL civarında işlem görüyor.

Dün gümüş fiyatları kapanışta ise dip seviyelere kadar düştü. Gümüşün gram alış  fiyatı 11,17 TL, gümüş gram satış fiyatı işe 11,68 TL seviyelerinde haftayı kapattı.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR? GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gümüş fiyatları için uzman isimlerden gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını söyleyen uzmanlar gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin geçeceğini söylüyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatlarında 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak görülüyor. Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini söylüyor.

Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş yatırımcılarına kötü haber geldi! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika...

Gümüş yatırımcıları endişeli! Gümüş fiyatları düşüşe geçti! İşte gümüş fiyatlarında son durum